Vos
poèmes

Poésie Française : 1 er site français de poésie

Vos<br>poemes
Offrir
ce poème

Jean-Marie LEFEVRE

Is n’ont qu’à ziuter (texte en picard)

Ein cat
Ein quien
Ein-ne vaque
Is avaint dux zius
Ein lémuchon
I n’avot qu’ quate zius
Ein-ne mouque
Ein mile éd zius
Et pis ti
équ t’es calouche
Tu ’n’avos qu’ quate
Por mi miux m’erziuter !